Moulesfrites. pommes frites. Det er vel ikke noe som er mer fransk enn Moulesfrites. pommes frites. Bortsett fra at Moulesfrites er en belgisk rett og ikke fransk
(Til 2)1 nett med blåskjell (ca 1 kilo)2 sjalottløk2 ts olivenolje2 dl tørr hvit vin---4 store poteter2 fedd hvitløkMatoljeSalt og pepper---1 eggeplomme (romtemperert)1 ts dijon sennep1 dl druekjerneoljeRens blåskjellene, skrubb bort belegg på skjellene og fjern skjegget som henger ut langs siden
Pommes frites kan lages på en sunnere måte enn den vanlige som er kokt i olje, med denne fremgangsmåten her kan du innimellom spise pommes frites med god samvittighet, og det er ingen innviklet eller omfangsrik fremgangsmåte, nei da, såre enkelt
Serveres med godt brød eller som i Frankrike, med pommes frites. Uansett hvordan du ønsker å tilberede blåskjell, begynner du med å gjøre dem grundig rene under rennende vann
Skjær potetene i strimler ala pommes frites. Når jeg får en hel kasse med økologiske poteter i gave, da må de jo spises selv om jeg egentlig ikke spiser potet til vanlig
Lynraske Chilli cheese frites. Å lage ovnsbake pommes frites tar vanligvis ikke mer enn 20 minutter, men noen ganger skulle det helst gå ennå litt fortere
I denne retten har jeg valgt å servere lammet sammen med rotgrønnsaker, honning- og soyaglasert rosenkål, pommes frites de julienne og en sjalott-og sennepsaus med ekstra piff
Mange har en drøm om å lage den perfekte pommes frites hjemme på sitt eget kjøkken - så også jeg. Nå skal de perfekte pommes fritesene få finishen - poteter som er knasende sprø utenpå, og luftigmyke inni
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.