4. Nå
som smøret er smeltet krydrer du potetskivene med salt og pepper
1. Siden
denne retten ble lagd ganske spontant måtte jeg begynne med å tine kjøttet, men gjør gjerne det dagen i forveien.2. Stek kjøttet (dersom det er av svin) på høy varme i noen minutter.3. Krydre med piffi på begge sider når den ligger i stekepannen.4. Skru deretter av plata, og bare la dem ligge i pannen en liten stund.5. Det som er igjen av grønnsakene fra paprikaen kan du nå steke på middels varme et par minutter.
Den kom godt med som "base" da jeg skulle lage en pastamiddag her hjemme i går. Kjøttdeigen er en "go´og mager" kjøttdeig av svin som både er billig og full av protein og lite fett
For nå må jeg jobbe iherdig med å finne motivasjonen og styrken til å skifte til treningstøy. Titter ihvertfall kjapt innom her for å dele med dere min ultimate favoritt-frokost
Det hjelper med å balansere kolesterolet Havregryn inneholder et fiberstoff som heter betaglukan som (ifølge studier) er veldig bra for de som lider av høyt kolesterol
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Tar ikke så ofte bilde av middagen min, men det fikk jeg hvertfall gjort noe med i dag. Denne fiskeretten er veldig enkel å lage, du er (nesten) ferdig med oppvasken før du har begynt, og det er faktisk lavkarbo (
Jeg har en mini som blir fort matlei, spesielt av brødskiver. Jeg er den første til å skjønne det, klart at noe man spiser opptil 4 ganger i løpet av en dag blir kjedelig
Ikke nødvendigvis supersunn med nazi regime, men andre middager enn del vi vanligvis har. I dag prøvde jeg meg på min egen lille vri av kyllinggryte/suppe med curry
Det må jeg dele med dere. Mos bananene med en stavmikser. Server gjerne med bær eller frukt. ( og hvis du ikke er så opptatt av at det skal være sunt så prøv med nugatti på, det er godt) Du trenger
La løken frese medkjøttet, rør om så den ikke svir seg. Nå er retten kanskje i ferd med å gå litt i glemmeboken, men den bør absolutt frem fra glemselen igjen, for dette er en kjempegod gryterett
Det er endelig lørdag, og denne gangen har jeg en skikkelig digg frokost å komme med. Minner meg litt om vafler med rømme, bare at dette er så mye sunnere og bedre for magen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.