Mitt kuleste middagstips (til frokost) hittil: potetchips med kjøtt ++
Linn Therese
Linn Therese
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 middels store poteter
  • 1 gulrot Et par “busker” brokkoli
  • 1 halv paprika
  • 3 ostesneier
  • 4. Nå som smøret er smeltet krydrer du potetskivene med salt og pepper
  • 1. Siden denne retten ble lagd ganske spontant måtte jeg begynne med å tine kjøttet, men gjør gjerne det dagen i forveien.2. Stek kjøttet (dersom det er av svin) på høy varme i noen minutter.3. Krydre med piffi på begge sider når den ligger i stekepannen.4. Skru deretter av plata, og bare la dem ligge i pannen en liten stund.5. Det som er igjen av grønnsakene fra paprikaen kan du nå steke på middels varme et par minutter.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.