Disse minipizzaene har god og sprø bunn, en god tomatsaus og fyllet er det du som bestemmer. Det fine med minipizza er at alle kan ta det de liker best på sin pizza
I Markveien i Oslo fantes det en periode en knøttliten pizza sjappe, nærmest et hull i veggen, og der bakte de herlig calzone med skinke, det var en av mine favorittpizzaersom jeg ofte hentet med hjem etter jobb
Torsdagens boligkjøp måtte feirast med mini pizzza og ein øl. Til 4 pizza treng du. 4 lomper*, 2 pk fersk mozzarella, spekeskinke, ketsjup, vårløk og kvitløkspepper
Det er selvfølgelig en variant som ikke gjør det sølete og som heller ikke krever heving. For eksempel har du deilig taco på fredagskvelden også lager du pizza og calzone til lørdagskos
Alene hjemme på en lørdagskveld krever noe annet enn havregrynsgrøt, så da ble det minipizza. Form deigen til en pizzabunn på et bakepapir og la bunnen heve seg i 30 minutter til. Dersom du vil ha litt større effekt av hevingen kan du sette stekeplaten med deigen på inn i ovnen, sett ovnen på i underkant av 50 grader og la bunnen heve. Etterhvert som deigen hever seg kan du sette opp varmen til 180 grader og la bunnen steke i noen minutter
Pizzadeig1/4 pk fersk gjær2, 5 dl vann2 ss olje1 ts salt1 ts sukker4 dl hvetemel2 dl grovbakst melSaus400 g hakkede tomater1/2 finhakket løk1 finhakket hvitløk1/2 finhakket chili (uten frø)6 ss olivenolje1/2 ts salt1/2 ts sukker1/4 ts pepper1/2 ts oregano1/2 ts basilikumOstSkinke Bland det tørre til pizzadeigen og tilsett gjær som er rørt ut i lunkent vann og olje. Stek pizzaen på 200 grader i 15- 20 min (Til den har fått farge) 1/4 pk fersk gjær
Minimalt med gris og oppvask er noe vi alle liker . Pita pizza er utrolig lett å lage og veldig gøy for barna å være med å velge fyll på sin egen pizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.