En superenkel "iskake",ellerPavlova med iskrem. En udelt suksess i Guttenes fødselsdagsbesøk. )Denne nydelige iskremen gjorde seg godt på en småseig og sprø marengsbunn,i dag brukte jeg rips, bringebær og aroniabær i isen
Pavlova, kaken over alle kaker. Det er en kake som passer til alle anledninger. Pavlovakake er noe av det beste jeg vet, og den er i tillegg veldig dekorativ
Disse minipavlovaene lagde jeg i fjor, men de er fortsatt en av mine favoritter. Jeg er en stor fan av alt som kommer i mini eller porsjonsformat, da er det liksom helt okay å ta flere, samt at det ser fantastisk fint ut
Stek kaken ca. Skru av ovnen og la kakebunnen stå i stekeovnen til den er avkjølt. Legg kuler ev iskrem på overflaten av kaken og dryss friske bær over
Pavlova er min yndlingskake -uten tvil. mai lagde jeg marengsbunner til porsjons-pavlova. enten som en stor kakebunn (på størrelse med en middagstallerken) eller som porsjonsbunner
Marengskaker passer godt nå på sommeren hvor det er lett å fylle dem med bær og frukt fra hagen. Til selskap synes jeg det er fint med miniversjonen av pavlova
14 - 16 minipavlova. 16 minipavlova. En herlig sommerdessert som ikke krever allverdens ståk og strev, selve marengsen kan lages på forhånd, de holder seg godt i en tett boks og vaniljekremen holder seg flere dager i kjøleskapet, i hvertfall hvis du lar være å tilsette kremfløten
Smør vaniljekrem blandingen utover bunnen, så krem og legg på alle bærene Helt nydelig kake. (Nasjonalkaken i New Zealand)3 eggehviter1 ts hvitvinseddik2 dl sukker1/2 ts maisenna1/2 ts vaniljesukker2,5 dl fløtevaniljesukker3 dl vaniljekrem200 g bærSett stekovnen på 250 grader Visp eggehviten til hard skum
Pavlova med friske jordbær og blåbær blir servert her. halve kaken er allerede spist opp. I dag har jeg lagd årets 17 mai kake,og det ble ikke bløtkake som vi pleier å ha. Når du har satt kaken i ovnen setter du ned temp til 100 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.