Jeg jobber forresten med nytt design til bloggen om dagen, det skal bli mer strømlinjeformet og hjemmesidepreget, slik at det blir lettere å navigere mellom de over hundre oppskriftene som har kommet til gjennom årene
Jeg jobber forresten med nytt design til bloggen om dagen, det skal bli mer strømlinjeformet og hjemmesidepreget, slik at det blir lettere å navigere mellom de over hundre oppskriftene som har kommet til gjennom årene
Jeg har nå tenkt å ta dere med på en reise, helt fra da vi dro hjemmover fra syden – frem til nå, imens jeg nå steker havregrynene minesom jeg sikkert kommer til å glemme for så å brenne ned hele huset osv
Er egentlig samme oppskrift som jeg alltid bruker og inspirert fra Børge Fagerli sine pannekaker, men nå bare bytta jeg ut sjokoladeprotein med vaniljesmak og det gjor en stor forskjell
I går inviterte jeg mine bedre venner til en tapskveld der vi hadde kurvfest. Jeg tok bilder av folket også, men det er vel ingenting som er mer plagsomt enn folk som tar bildet når man har mat i munnen
Et prosjekt vi har sammen med Rita og Eivind Eckbo, som eier og driver gården. Gni alt igjennom en sikt, kok opp og smak til med salt, pepper og litt finhakket basilikum
Disse er laget som pizza muffens. er du blandt dem som elsker hamburgere. Kamskjell, havets skatt, finnes ikke noe bedre og er dere bare voksen som skal kose dere, så anbefales dette på det varmeste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.