50 min
covered with plastic wrap to contain the moisture.
3 parts
and put it in the three oiled bread molds. This dough is really sticky because of all the rye and carrots, so it's pointless to try to roll the dough into breads.... Rather sprinkle a little flour on top, and flatten out the loaves in the molds. Let the breads rice in the molds for about 50 min covered by a kitchen towel. Put them thereafter in the mid section of the oven at 200 degrees celcius for 45-60 minutes until baked through. If the top becomes dark before it is finished, place a baking paper on to of the molds.Let cool down out of the molds, on rails, under kitchen towels. Put into plastic bags when almost cool down, and freeze the ones that are not to be eaten within the next couple of days. I defrost it in the oven on 150 degrees celsius for 20 minutes, and leave it in closed oven on the after heat for about 20 minutes more, to get as good as freshly baked bread.
Husk at du kan lagre innleggene i gratisappen Bloglovin HER så slipper du å klikke rundt på bloggen hver gang du skal bruke en oppskrift eller et treningsprogram
Derfor vil jeg dele denne oppskriften på sunne og gode rundstykker med dere. Disse er saftige, grove rundstykker med gulrot og gresskarkjerner, supre til frokost, lunsj eller niste på skole og jobb
I dag tok jeg beslutningen min, (etter at en kollega snakket gulrotvafler til himmels). Man kan variere basicoppskriften for pannekaker til det uendelige, og alt man skal ha oppå kan ta avgjørelsen om det er mellommåltid, middag, dessert, sunt eller lørdagskos, alt etter hvilke beslutning man tar
Hjemebakt smaker best - alltid - og så den gode duften som blir i heimen når man baker da. Brød med gulrøtter blir et saftig og smakfullt brød, spesielt godt til ost synes jeg, men dette brødet egner seg veldig godt til en varm suppe
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.