Jeg tok en tom Heinz-flaske og helte min ketchup i. Min sønn som ikke ville spise ketchup fra skål hadde ingen problem med fermentert ketchup i "riktig" innpakning
1 ss mineralsalt. 1 dl myse fra andre fermenterte grønnsaker eller youghurt som du lar renne av seg i et kaffefilter. 1 ss mineralsalt. 1 dl myse fra andre fermenterte grønnsaker eller youghurt som du lar renne av seg i et kaffefilter
Jeg må først være ærlig og si at jeg har aldri vært en stor majones fan. Jeg kjøper i hvert fall aldri tuber med "ekte majones" basert på soyaolje og krydret med både sukker, fargestoffer, konserveringsmiddel, fortykningsmiddel, og surhetsregulerendemiddel (uff, det var mange midler)
Jeg har fristet mange av mine følgere på instagram med bilder og prat om denne nydelige eple- og blåbærkaken laget på en base av spontangjæret bokhvete
Mye rart fermenteres på min kjøkkenbenk i disse dager og det siste spenstige eksperimentet får du oppskrift på om ikke så alt for lenge her på bloggen min
Fermenteringstrenden har kommet for fullt og fjor var det mye snakk om Kombucha, men nå er det vannkefir som er det hotteste, og som også er er min favoritt
Etter å ha lest et innlegg om rejuvelac på en av favorittbloggene mine Feed me, bestemte jeg meg for å prøve og det var slettes ikke så avansert som det høres ut
Vannkefir er en super god drikk som inneholder probiotika, ensymer, fordøyde næringsstoffer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og billioner med probiotika
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.