Så lenge myndighetene sier det er greit, og medisinering og foring av fisken er under lupen kjøper jeg fersk oppdrettsfisk fra butikken med mindre jeg har fått tak i økologisk -eller villfisk
Denne oppskriften har jeg fått av min gode venninne Camilla som er omtrent like stor matnerd som meg, så vi har delt mange oppskrifter opp gjennom årene
Dette er for øyeblikket min absolutt favoritt når det gjelder indiske gryter. Ha i løken og la det steke forsiktig i noen minutter til den begynner å bli mør, før du tilsetter hvitløk-/ingfærpastaen og lar det stek videre i noen minutter til
Denne lager du på 20 minutter. 5 minutter. 10 minutter, til fisken er ferdig kokt. Når du vil ha noe sunt og smakfullt, men egentlig ikke har tid til å lage det
Tiden jeg brukte på å få ferdig fiskegryta var omtrent 30 minutter. 20 Minutter Koke-/steketid. 10 Minutter Total tid. 30 Minutter Ingredienser 2 ss smør 1 ts karri 1 purreløk ½ løk (type gul) 2 hvitløksfedd 1 ss hvetemel 3 dl melk eller fløte (jeg bruker fløte) 3 dl crème fraîche 500 gram torskefilét 1 rød paprika 1 ss basilikum (frisk) salt og pepper Instruksjoner Finhakk purreløk og hvitløk. La det surre under omrøring i ca 5 minutter. Tilsett fiskebitene og paprika, og la det trekke i ca 10 minutter. Sjekk at fisken er kokt etter ca 10 minutter. Del på Facebook 20 Minutter Koke. 10 Minutter Total tid. 30 Minutter Ingredienser. ca 10 minutter Sjekk at fisken er kokt etter ca. 10 minutter Tilsett salt og pepper etter behov
Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk. Ha i resten av ingrediensene, kok opp og la småkoke i 30-40 minutter
Tilsett fennikelfrø, safran, chili og hvitløk og fres et par minutter, det skal ikke brenne seg. Ha til slutt i fisken og la den ligge å trekke i ca 5 minutter til den er gjennomvarm
mini mais. 400-600 g torskefileet, i små biter1 gul løk, finhakket1, rød paprika, i små biter1 boks mini mais1 ss smør1 fiskebuljong1 boks knuste tomater3 dl lett creme fraichesalt, pepper og en klype paprikapulverStek løk og paprika i en gryte med smøret. La det koke i 10 minutter og tilsett fisken, la det småkoke noen minutter til fisken er ferdig og ha mimimaisen
) vekta blir mindre, kroppen minska i cm og ej he fått bedre helse. Som mange som følge mej veit så he ej siste tida ( sia oktober) stått still på 72-73 kg
Vannkefir er en super god drikk som inneholder probiotika, ensymer, fordøyde næringsstoffer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og billioner med probiotika
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.