Hererminefrokostbilder fra instragram, for å live opp innlegget litt. Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jegvelger naturlig sminke og hudpleieprodukter
joda, det er bare onsdag, men du må jo ha litt tid til forberedelser. Én kommentar. Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte
Uten å bli for teoretisk kan man si at Fytinsyren i mørk sjokolade setter ned pepsinaktivitet i magesekken, grovt forklart setter den ned fordøyelsen og binder en rekke mineraler til seg slik at opptaket av næringsstoffer blir dårligere
Da blir de myke, mendersom du ønsker dem hardere kan de stå noen ekstra minutter. Den inneholderså utrolig mange fristende oppskrifter, og det beste er jo at detteersunnerealternativer enn de vanlige oppskriftene
Selvsagt spør jegmeg. Dette har ikke bare en praktisk årsak som at alt skal ha omtrent samme koketid, men det ser faktisk bedre ut når det er litt samsvar i størrelsen visuellt
Så handlet jegaluminiumsfolie og mais på Rema. Da jeg kom hjem kuttet jeg alt i fine middelstore/middelssmå biter, slang det i separate "aluminiumsposer", helte over litt EVOO (kaldpresset olje), hvitløkskrydder, salt & pepper
Menaltså det kom inn Nisser når jeg var der nede og leverte litt "utgåtte" ting for meg. Og til venstre ser du den nye Nisseboka mi som jeg fant på Sareptas Krukke skal kikke innom dersenerogså plutselig er det en nisse som venter på meg
Det er ikke min jobb å spekulere i hvorfor, men skal vi se på hva som skjedde Tom Cruises forrige kone, Nicole Kidman så skal kanskje Holmes være glad for skilsmissen
Bre ut på stekebrett, som er dekket med bakepapir. Ta ut og del knekkebrødene opp i ønskede ruter. 2 dl solsikkekjerner. la stå og svelle i ca 30 minutt. Stekes i varmluftovn i 165 grader i 15 min. Stekes videre i varmluft i 20 min, bytt plass i stekeovnen - så alle brettene får lik varme. Stek videre i 15-20 minutt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.