ha oppi hakket purre, gulrøtter i terninger og kjøttet og la det koke med i ca. Jeg sier ikke at vi moderne kvinner og menn, skal lage mat på denne måten i hverdagen, men bruk muligheten i helgene, og unn dere skikkelig husmannskost, laget med omtanke og kjærlighet
Bruker purre, disse fiskekakene og den "nye" matfløte til "Vita hjerte´go"Imens grunnsakene koker kan du lage en bunnjevning av smør og hvetemel i en kjele og tynne det ut med "matfløten" og noen dl melk
Sped ut med smør, kokekraft, salt/pepper/muskat og rør luftig. Kok opp grønnsaker i vann med en klype salt som akkuratt dekker grønnsakene, slik at du ikke får for mye kokekraft
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Det er ikke så vikitg medpurre'n, men jeg tok medmedogså denne gangen. Denne fiskeretten er veldig enkel å lage, du er (nesten) ferdig med oppvasken før du har begynt, og det er faktisk lavkarbo (
Fortsett med søtpotet, gulrøtter og vann. Dere som må ha kjøtt, kan for eksempel ha sprøstekt bacon eller noen spiseskjeer med stekt kjøttdeig som garnityr
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.