Ha litt mere smør på stekepannen og stek raskt purreløk og hvitløk og bland inn mais. Pasta og pølser er mat som barn liker, og denne pølseformen her er ikke noe unntak
Pølsegrateng er populært i mange hjem,ihvertfall i vårt. Pølsegraten i gryte 2017-07-27 13. Du trenger 5 dl pasta penne 4 dl vann 3 dl Tine kremfløte 150 gram revet gul/cheddar eller mozarella ost , jeg har brukt Cheddar/mozarella blanding 3-400 gram middagspølse i biter 1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak (eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika) 1/4 ts revet muskattnøtt 0,5 - 1 ts salt og pepper ( smak til slik du liker det). Slik gjør du I en dyp panne eller gryte har du i vann, fløte, krydder og ukokt pasta Kok opp og la småkoke under lokk eller folie i 12 minutter til det tykner litt og pastaen begynner å bli mør Tilsett mais og pølse kuttet i biter og bland godt, la koke i 5 minutter til Rør inn osten, klar til servering
Deilige innbakte pølser som barna elsker. Her kan du selvsagt erstatte grillpølsene med noen gode pølser fra slakteren, tilsette litt løk og biter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Bruk flere typer pølse, gjerne en type som chorizo eller en lignende. Del rødløken i fine båter og la den surre til den er myk i litt smør/olje på stekepannen, ta skinnet av pølsene og del de også i biter, tilsett pølsebiter, og la de surre sammen med løken i stekepannen
Her kommer oppskriften. Dagens middag ble pølse og makaroni grateng. 200 gr makaroni kokes oppKutt så opp en pakke med go mager kjøttpølser og bland dette i en bolle
Dette er nok mer mettende og næringsrikt enn den «vanlige» pølsa med brød. Disse innbakte pølsene er enkle å bake, så ta gjerne med barna på å lage sin egen nistemat
Du må spise færre kalorier enn du forbruker slik at du kommer i et kaloriunderskudd. Teoretisk sett kan man spise mye mat for 1200 kalorier, men kropen trenger mer enn bare kalorier, den trenger nok næring
Når man kommer frem til en kald hytte på kvelden, er det utrolig lettvint og ty til en pølsepakke,. men man kan fort gjøre den litt mer spennende og smakfullt for både små og store
Det første jeg måtte få tak i var tarmer. Alt fra Kjøttkvern, kuttere, pastaruller og pølse tuter. Tarmene kommer vakumpakket i en pose med en slags saltlake
Tilsett creme fraiche og pastaen, er sausen for tykk, tilsetter du mere vann. Aller best blir denne gryten hvis du har noen grove smakfulle pølser med høyt kjøttinnhold
Pølser (jeg har brukt 1 pk grillpølser). Jeg kuttet hver pølse i 3 biter, snurret litt butterdeig rundt hver bit og la dem på et stekebrett med bakepapir. 10-15 min (til de ser pølsene er ferdig og deigen gjerne litt gylden)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.