Det er enkelt og raskt å lage, smaker kjempegodt og en kan lage mange forskjelligevarianter av. Hei. Idag lager jeg eggedosis med kesam og da kan en velge mellom smak av vanilje eller lime eller bringbær
- Mager cottage cheese- Jordbær (eller andre bær/frukt som du vil bruke)- Granola- BioQ+ enblender. Jeg elsker cottage cheese, det metter mer og passer til så mye, her har jeg laget en yoghurt med cottage cheese
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. S. u. p. e. r. t. m. l. o. å. d. h. g. n. C. a. s. ,. y. k. j. 1. 5. 0. 2. 8. Y. 6. E. ø. v. f. D. æ. /. c. b. H. ). P. O. W. T. #. M. n l. d l
Enliten dæsj sitron (syrlighet, bioflavonoidene og C-vitamingirsammenenkraftigantioksidantvirkning som beskytter mot infeksjoner og gjør at sår og skader leges raskere)
Jeg var altså på Karl Johan Hudpleie og fikk lagt vippe-extensions. I og med at det er mange som spør etter mindremåltiderutenommiddag og desserter, så tenkte jeg å gi dere noeni dag
- muskat brukes ichickentikka masala og korma blant mange andre indiske retter. - nellik brukes i korma og er også et viktig krydder ikrydderblandinger som karri og garam masala(dersom du skulle få lyst å lage det selv)
Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkelt og raskt å lage og smaker kjempegodt. Hei. Idag lager jeg eggedosis med en ny vri som gjør den mer frisk på smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.