Etter at jeg fikk kostholdsplan i september har jeg blitt mer og mer opptatt av mat og matlaging. God mat, mat som smaker noe, som er en opplevelse for ganen, magen og øynene
Ikke bare har vi sett på tekniske duppeditter, kjøpt kniver og klappet hjort i Nara, men jeg var også så heldig at jeg fikk være med Wakako på matlagingskurs
Heftene er beregnet for kursdeltakere og kursholdere i Aksjon sunn matglede, og inneholder derfor også forslag til samtaletemaer man kan bruke tid på i matlagingskursene
Ser og høres ikkje denne middagsretten fristande ut. Tommel opp for nye og smakfulle ideer med søtpoteta som er en veldig brukt ingrediens i det siste (haha
Og til frokost har jeg i mange år spist to brødskiver. en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.