Kaken er en gulrotkake med kremost frosting, du finner oppskrift HER. Spiselig bilde fra Bella Kaker. Jeg har lagt et lokk av 70% marsipan (rema 1000) og 30% sukkerpasta (hjemmelaget med cmc), min nye favoritt blanding
Fikk spørsmål fra en kollega om jeg kunne bake til bryllupsfesten hans denne helgen, og det var allerede såpass mange andre som skulle bake, at alternativet som stod igjen var marsipankake
Her kommer en liten oppskrift på marsipankakemed en vri. Jeg er heller ikke så stor fan av marsipan og kjøpte spontant med en pakke «sjokolademarsipan» fra Odense da jeg var på butikken
(Selv foretrekker jeg å vente med deler av pyntingen til det nærmer seg servering, spesielt hvis jeg bruker bær, frukt, og friske spiselige blomster eller blader som mynte eller sitrontimian
Den oppskrifta har jeg delt med dere før, og du finner den i flere størrelser her. Og denne gangen hadde jeg lyst til å prøve på noe nytt, nemlig en åpen marsipankake
Som morsdagskake lagde jeg en marsipankakemed sukkerbrød fyllt med smilkrem og bringebærkrem. Fastelavnsbollene ble laget med denne bolleoppskriften og fyllt med en raus mengde vispet krem og syltetøy
Når dette har blitt avkjølt deler du kaken i tre bunner, dynk alle tre med juice. marsipankaker smaker som oftest best etter at de har fått stått en stund, gjerne over natten, da saft har trukket seg inn i bunnene og kaken i seg selv har blitt mer saftig
Marsipankaken er flyt med bringebærkrem i ett lag og vaniljekrem med valnøtter i det andre. Pyntet med marsipanroser og sommerfugler og ett bilde av henne
P. o. s. t. e. d. n. 1. 6. f. b. r. u. a. 2. 0. 5. y. A. L. i. D. l. K. k. R. p. å. g. m. v. M. j. ,. ø. S. T. h. 4. ½. 3. 8. B. H. V. (. ). -. æ. 9. I. m L. d l. m l. e g
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.