Dette er en siderett som passer som tilbehørtil grillmat, stekt kylling, eller hva med stekt fisk. Min variant er basert på en jeg har funnet i en liten marokkansk kokebok og brukt i mange år
Vi hørte den en gang på radio, hvor den ble kåret til Norges beste salat. smør til steking. Denne salaten har vi lagd i mange år og er en av våre favorittsalater
Ha egg, bakepulver, fiberhusk og kremost i en bolle og rør til fin røre. Jeg leter enda etter noe som kan være lurt å ha med seg som matpakke på skolen
frokost/lunsj/kvelds. 1/4 rødt eple 1/4 rød løk 1/4 rød paprika 1pk salatkylling ( evt en kyllingfilet vis du har rester fra middagen ) 1 Ss karri 5 Ss rømme 5 Ss majones. 48 i frokost/lunsj/kvelds
En dag kom jeg til å tenke på at jeg skulle forsøke å lage italiensk salat selv. Det er viktig å smake seg frem, for det er mye som kan variere fra gang til gang
Og kjekjøttet brukte jeg til en marokkansk-inspirert gryterett som ble ganske god. «Jaså ja, kje,» tenkte jeg og lurte på hva i alle dager jeg skulle bruke det til
Skjær opp alle ingrediensene og bland til en salat. ekstra servert til. Denne salaten er en av sommerfavorittene mine, kanskje den kan bli en av favorittene dine også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.