Marokkansk påskelam, lam Mrousiya.
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 lammeskanker
  • 4 ss Raz el hanout. Denne kan man lage selv, eller kjøpe ferdig. Den ferdig bør du ha ekstra safran i.
  • 3 ss olje
  • 3 ss smen. Kan kjøpes ferdig, men kan erstattes med olje eller klaret smør.
  • 1/2 liter buljong Her kan du bruke hva du har hjemme. Kalv, okse, lam eller hva Ekte eller laget på terning. Og i verste fall kan du erstatte buljongen med vann.
  • 4 ss honning (gjerne en flytende, litt mørk type)
  • 50 g rosiner
  • 50-60 g hele, avskallede, ristede mandler
  • Couscous
  • 2-3 banansjalottløk – du kan bruke vanlige sjalottløk. Fungerer aldeles glimrende.
  • 2 flotte tomater, ta bort frøa
  • 1/4 agurk, ta bort frøa
  • salt og pepper
  • kokende vann
  • 250 g couscous moyen

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.