Snu den med jevne mellomrom, til den har fått en gyllen brun stekeskorpe på begge sider. Salt og pepre den siden som er opp mot deg, og snu den for så å ha på salt og pepper på andre siden
Legg på biter med meierismør. Grønnsaker klare til steking. Enkel og god ovnsrett ♫ Spis & Nyt. God'Helg fra Kiwi c",) Middelhavsmarinertkalkunfilet var "på menyen" i dag
Grillspyd er en favoritt her i familien, og kan lages på mange måter. Vi elsker sommeren, å være utendørs gir energi og påfyll og sola er viktig, for helsen og trivselen vår
Snu den med jevne mellomrom, til den har fått en gyllen brun stekeskorpe på begge sider. Salt og pepre den siden som er opp mot deg, og snu den for så å ha på salt og pepper på andre siden
start med potetene (se link over)Krydre kalkunfiletenemed salt, pepper og litt curry og stek dem med litt smør i en stekepanneNår kalkunfiletene er ferdige, ta dem ut av pannen
Tre dem på spyd, vekselvis med paprika, løk, tomat, eller get du har lyst på av grønnsaker. Her ble det blant annet grillet - grillspyd, der festdeltakerne kunne velge ingredienser på spydet
Skjær grønnsakene i biter, pass på at de er store nok til å tåle å bli tredd pågrillspyd. Det er derfor lurt å ha kylling og rødt kjøtt på separate spyd, men ellers er det bare å prøve seg frem med det man har
Ukas go´helg-tilbud på kiwi var marinertkalkunfilet. Det er jo lørdag tross alt, så jeg fleska til med litt kernel´s season butter-krydder på blomkålen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.