Derfor lagde eg en enda større marengskake i ekte stil med både sukker, fløyte og vaniljekrem. I går hadde mamma og pappa sølvbryllup (♥), og det blei feira med middag og en av favorittkakene deira
Pisk eggeplommer og egget luftig sammen med sukkeret. Løsne den fra formen med en skarp kniv. Denne nydelige kaken ble baket til farsdag, og den gikk unna i en fei
Det er mange i det siste som har etterspurt oppskrift sukkerfri marengskakeog pavlova. mai er rett rundt hjørnet, eller at det frister meir med lekre kaker med masse bær no når temperaturen stiger og sola titter fram
Kraftige smaker av sitron ogbringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Frie radikaler er kjemisk ustabile molekyler som konstant vil forsøke å inngå i reaksjoner med andre stoffer for å bli stabile igjen, men de vil ødelegge disse stoffene
Dette er en marengskake helt fri for raffinert sukker, men siden sukker er en viktig ingrediens i marengs blir ikke bunnen helt lik på vanlig marengs, men er absolutt et godt alternativ
Rør godt sammen medbringebærene til sukkeret smelter og bærene knuses. Jeg hadde ikke planer om å blogge disse bringebærene,men vet du,de ble så inn i hampen gode,at jeg bare MÅTTE dele
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.