At sommer = grilltid er opplest og vedtatt. Det aller beste med grill er jo å tenne opp kulegrillen, vente til kullet er blitt skikkelig varmt og så grille – sakte og lenge mens en nyter sommerkvelden og alle sommerlydene
Del auberginen i to deler på langs, og skrap ut innholdet. Hakk innholdet av auberginen, tomater, paprika, hvitløk og squash i små biter, og stek litt i olje
Bland sammen sukker og salt og dryss i et jevnt lag over hele laksefileten. grillkull og tennvæske. Legg laksefileten på grillristen på den halvdelen av grillen hvor det ikke er noe kull
Pensle laksefiletene med olje og strø over litt salt og pepper. En deilig og lettlaget fiskerett, passer ypperlig med ovnsstekte poteter, kokte eller grillede grønnsaker eller kun en frisk salat
Vi tørket laksen med tørkepapir, krydret med salt og pepper og la på dill og sitron. Laks. Grillen ble varmet opp med tre bluss, og vi la på laksefileten med skinnsiden ned og uten folie
Det er viktig å bruke dryppende søte mango for å få balanse mellom sødme og salt i denne retten. mariner rensede scampi en time, legg på grillen, stek på høy varme et minutt eller to og server med verdens enkleste mangosalat, marinade og ristede sesamfrø
Litt mer reserch og jeg fant et tips om å servere laksogmangosalsa - så gjort her i heimen i dag. Laksefilet krydres etter ønske, jeg brukte en litt spicy kryddermix med aner i afrika, med spisskummen, mynte og hvitløk
Finhakk dill, gressløk og persille. Anrett laksen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Legg spisskålen i en bolle og ha litt salt samt rapsolje, evt, smør over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.