Og her skal det ikke mer enn litt lime eller sitron til for å få retten smaksrik. Enkel å lage, nydelig på smak, og med norsk juleansjos kan det ikke bli bedre
Etter å ha lest artikkelen "Grøsskar" av Yngve Ekren, var vi bare nødt til å finne på noe med alt gresskarkjøttet vi fikk etter å ha laget Halloween lykter
Du kan velge om du vil dyppe de i litt sesamfrø for å få litt annen tekstur og smak, Wasabi bruker jeg å blande i soyasaus, men det er opp til hver enkelt hva man liker
Når det gjelder julekaker bør manikke tulle for mye rundt. Til denne lille saken hadde jeg egentlig tenkt å komme med en klar anbefaling, men det er egentlig ikke mulig
Jeg pleier å droppe sukat, siden det er så mange i familien min som ikke liker det og erstatter sukaten og de vanlige rosinene med annen tørket frukt, som aprikos og tranbær
Nå måikke alle tro at jeg er en den svingende husmor som står ved kjøkkenbenken og lager de tradisjonelle Syv Sortene og Vasker rundt ifra loft og til Kjeller , før julen ringes inn
Bmr er som mange faktisk ikke skjønner,en GRUNNFORBRENNING. Når man ser på slike BMR kalkulatorer og slike som denne så kan man se at de aldri viser det helt samme
*De fleste ingrediensene får man kjøpt på vanlige kolonialer, aromaen kan man kjøpe på apoteket. Hjemmelaget seigmenn har vært en juletradisjon i min familie så lenge jeg kan huske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.