Standarden her i huset er enten peanut butter, ingefær eller chocolate chip cookies, men i dag hadde jeg lyst til å prøve noe annet (og helst med så mye sjokolade som mulig
Etter litt grubling prøvde jeg meg på en rett med ovnsbakte grønnsaker og «pulled pinnekjøtt». Julen er full av fett og allergener, og det er ikke så lett å finne noe som er oppriktig julegodt og sunt på samme tid
Det er rart med det, ved å kutte bakepulver og steike kaka litt mindre blir det brownies. Kanskje det frister med sjokolademuffins med innbakt peanøttglasur
Da slipper man å ty til jevning med hvetemel for å få ønsket tykkelse og konsistens. Denne er skikkelig mager, men likevel ganske rund og god på smak og konsistens
Mandagen er godt i gang, og jeg har en date med spinningsykkelen før kvelden er over. Dermed får jeg et ekstra litt spark i baken til å få gjennomført en treningsøkt
Avkjøl kaken før du har på glasur og bygg deretter i høyden med glasur i mellom og som topping. Bland sammen det ene egget med kesam og tilsett deretter tørrvarene
Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.