2 x
80 g eggehviter (én eggehvite veier rundt 20 g, det burde bety at du trenger 8 egg Mine egg var store og jeg trengte bare fem egg. Pass på at du veier opp nøyaktig.)
frøene fra 1/2 vaniljestang (den andre halvparten trenger du til fyllet)
Til fyllet trenger du
250 g
mykt smør
140 g
melis
160 g
malte mandler (igjen, malt uten skall)
frøene fra 1/2 vaniljestang (den andre halvparten av ovennevnte vaniljestang)
(Go here to see this recipe in English. ). Hei alle sammen, nå er det en stund siden sist. Jeg holder på med bryllupsboken og det er utrolig gøy, men også utrolig tidkrevende med alle detaljene på en kake
Igår lagde jeg deilige vanilje macarons. Macarons er faktisk enkelt å lage, selv om mange har problemer med det, men håper denne steg for steg beskrivelsen hjelper deg litt på veien
Makroner må jo bare være noe av det søteste som finnes når det kommer til utseende. Utrolig gode er de også, spesielt med litt smaksessenser eller sjokolade
Steg for steg bilde og oppskriften til macarons finner du her. For å gi disse macarons litt fin glans kan du pensle på litt Pearl pulver kan kjøpes hos cacas
Det ser ut som småkakene Macarons har blitt det siste nye inen litt mer trendy baking. Jeg hørte om dem først for ca 6 mnd siden, så jeg anses for å være noe treig
Denne gangen har jeg begitt meg ut på et stort prosjekt (selv om kaken er ganske liten), nemlig Lemon Raspberry Macaron Cake, eller sitron-bringebær-makron-kake, om du vil
My favorite filling for the plain vanilla macarons is Salted caramel, it is just heavenly. Watch the video below to see how I make these macarons and get inspired
Macroner eller macarons som det heter på fransk, er kommet for å bli. #sjokoladeganashe #lemoncurd #makroner #kaker #hjemmelaget #hjemmebakt #macarons #tilkaffen
For me it`s important to master this kind of baking in addition to mastering french macarons. English. Oppskriften tilhører Helena Matea Gilberg fra Gausdal, men den kunne like gjerne vært Borgny Brendjord sin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.