Møsbrømlefse
Grys kjøkkenskriverier
Grys kjøkkenskriverier
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Møsbrømslefse fra Valnesfjord
  • Lefse
  • 40 stk 1 liter kulturmelk
  • 1 dl vann
  • 2 ss hornsalt
  • 2 ss lys sirup
  • 2 ss smelta smør
  • 250 g fin rugmel
  • 250 g grov sammalt hvete
  • 700 g hvetemel
  • + litt byggmel til å bake ut
  •  
  • Møsbrøm
  • 1 liter melk, eventuelt litt fløte
  • 500 g brunost valgfri type, bruk gjerne gamle brunostskorper
  • 6 ss sukker
  • 1/2 ts salt
  • 3 ss hvetemel/eller maisennamel (for glutenfri lefse),
  • jevnes i litt kaldt vann, så det ikke blir klumper.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.