Denne gangen ble det en lunog grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Vask potetene, rens løken, skrell nepene og del i biter, skvis (klem flat) hvitløksfeddene og smør en form med olje
Nå er det noen dager siden jeg blogget sist, men har hatt det litt travelt i det siste. Var på Pressevisning på Bransjehuset mandag, fikk se vårens interiør trender og nyheter
Serveres best lunkvarm, gjerne sammen med vaniljeis. En enkel og supergod blåbærpai. Ha de frosne blåbærene i en bolle, og tilsett sukker, vaniljesukker og maisenna
Den kan fint nytes rett fra ovnen, men også kald eller den kan lunes opp igjen til servering. En blåbærpai med vaniljekrem og crunchy havregrynstopping, uten tilsatt sukker, gluten og kan fint lages uten melk
Og når man vet at i ens egen fryser ligger det pakke på pakke av lekre blåbær fra i fjor. Da søker man raskt på nettet, og da denne oppskriften dukket opp, slo jeg til
Oppskriften er vegansk, svært næringsrik og veldig god. salt og pepper. Fres løk, hvitløk og sellerirot i ½ dl økologisk olivenolje på middels varme i noen minutter
Sprø paibunn, syrlig blåbærfyll og luftig marengslokk. Ha mel, sukker og smør i en foodprosessor og kjør raskt sammen til alt smuler seg og du kan kna det sammen til en deig på benken
Heisann, håper det står bra til og at dere har hatt ei fin helg. Lagde deilige crispy blomkål m/ deilig spicy saus på lørdag, under finner dere oppskriften
De er skikkelig crispyog kan lett lages opp på forhånd. Når kyllingvingene stekes bør de ligge enkeltvis med skinnet opp, og skal man lage mange kan man da steke et og et brett og så hive alle i en stor form som kan varmes opp senere
Fantastisk gode i konsistens og smak. Ha parmesanblandingen over hvitløken og bland godt. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.