I dag kan jeg friste deg med noen deilige gluten- og sukkerfrie pannekaker. Jeg er endelig ferdig med siste eksamen og kan endelig ta meg en velfortjent pust i bakken
Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. (Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt)
Superenkelt å lage, og resultatet blir luftige gode pannekaker. Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
Legg hornet med spissen ned på et bakepapirkledt stekebrett. Penlse med vann/egg. Luftige Horn (Gir 16 stk - jeg dobler ofte oppskriften og lager noen fylte horn). Dekk bakebollen til med plastfolie og et kjøkkenklede over, og la heve til dobbel størrelse - ca 60 min. Kjevle hvert emne ut til en sirkel som er ca 1/2 cm tykk, og skjær med en pizzaskjærer til du får 8 like store deler. ca 1/2 cm tykk, og skjær med en pizzaskjærer til du får
Mos bananen med en gaffel. Disse pannekakene er både lette å lage og relativt sunne. De er også smarte å lage hvis du har noen bananer som du syns har blitt litt for modne
Visp eggehvitene stivt sammen med saltet. Skje i røren ett par pannekaker av gangen i pannen. I bollen med eggeplommene hell i siktet hvetemel og bakepulver
Sikt melblandingen over bakebollen med eggedosis og kefir. Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Heldigvis likar eg amerikanske pannekaker godt, for det voks eg opp med i Taiwan. I staden for grovbrød og leverpostei likar dei å eta vaflar, toast, bacon, bagels, pannekaker og sukra frukostbladinger
Jeg elsker duften av pannekaker på morgenen og jeg liker den spesielt godt med masse frukt og bær. Disse pannekakene kan også spises med brunost, egg eller annet pålegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.