Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt ioppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling
Luftige og deeeeeilig myke og med masse vaniljesmak. For en tidtilbakefikk jeg uventet besøk og oppdaget tilmin store skrekk at jeg IKKE HADDE NOE JEG KUNNE SERVERE
Disse makronsnurrene ble i alle fall superluftige. Det sies at å elte inn mykt smør ideigentil slutt skal gi et ekstra luftig og godt resultat på det ferdigstekte bakverket
I dag kaster jeg all beskjedenhet ut i snøværet og roper. Dette er gjærbakst på sitt aller beste. Så luftig at det nesten letter, smeltet ost, urter, olivenolje og havsalt – det er bare ubeskrivelig godt
I går bakte jeg noen luftige horn. og oppskriften tenkte jeg at jeg ville dele med dere. når det er ferdig smeltet - heller jeg melken oppi sammen med smøret -
Luftige, saftige med smak av ekte vare. Hei godtfolk. Luftige, saftige med smak av ekte vare. Det er berre onsdag enda, men søndag og fastelaven nærmer seg med stormskritt
Da er jeg tilbake etter å ha vært sammen med sønnen min på sykehuset i nesten en uke. Vi var tilbake på lørdag, men vi har ikke hatt tilgangtilinternett her hjemme før i går ettermiddag, noe som resulterte iabstinenser for både «gammel» og ung
Disse små, hjemmelagde og luftige brødene hadde vitil en pastarett forrige uke. Jeg har tidligere laget minifocaccia og vært fornøyd med disse, men jeg lurer alltid på hvor lite mel man egentlig trenger å bruke før det blir for lite
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.