Hvis det er for varmt vil fisken bli rak for tidlig, og gå i oppløsning. Da vellagret var vellagret. De forskjelliges smak går altså fra det godt gjærede og derved kraftig luktende og smakende, gjennom det mildt luktende og smakende, og til det salte eller det spekede
Vil du derimot Lage ei litt større ei som forhåpentligvis varer pittelitt lengre, eller du ønsker å nidkose deg med litt større kakebiter, kan du gjøre slik jeg har gjort her, så blir det akkurat perfekt i ei litt større frikantform
Den toppingen varså god i seg selv var at jeg ble helt forelsket i den. Bortsett fra toppingen så er der ikke mange kalorier i denne suppa, det er også ei billig moro
Ha alt i en tykkbunnet kjele og kok opp på middels varme. Hvis den kan detså er den ferdig. Da spares det ikke på noe og smaken er akkurat som den skal være
Du tenker at det kanskje ikke betyr så mye om du tar heisen eller trappa, om du går deg en tur på kvelden, om du parkerer bilen et stykke fra inngangen eller om du reiser deg opp fra stolen noen ekstra ganger i løpet av dagen
Og har testet mange ulike varianter (klikk på bilder for oppskrift). Ha så kaffe, isbiter, kremfløte og melk i en shaker (eller noe annet du kan skamriste) og rist alt sammen
Det er ikke så viktig. Det er mandag, det er tirsdag, det er onsdag, jeg vet ikke. Fordel paideigen jevnt utover frukten så den har ett ganske tett lokk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.