Littommitt treningsprogram og den sunne middagen. Å for å nevne litt av hva treningen gikk ut på. Etter dagens trening som satte sine dype spor, var det middag
Er flere som har spurt om det, og mange som spør på e-post også, så er litt enklere om jeg bare kan henvise alle hit da så slipper jeg å skrive det om igjen og om igjen
Nå skal det sies at det stadig er en utskeielse eller to også på ukedagene, men mye av mitt vanlige kosthold består av kjernemåltid som er nokså like dag for dag med litt variasjon i pålegg og smakstilsetninger
Nå er det ikke mange dagene igjen før vi drar til Tyrkia og hotellet ozside. Jeg gleder meg så ufattelig mye til sol, varme, kjærlighets tid og ikke minst bare oss to
Selvsagt betyr det litt prøving og feiling her og der, men hva hadde vel livet vært uten det. Vi mennesker blir ofte trukket mot det som lover oss gull og grønne skoger, og artikler som “Det beste programmet for armene” og “Den beste maten for fettforbrenning” er alltid noe som trigger mange
Men syns begge er bra å få med seg, denne er en lettlest og morsom bok om et litt spesielt tema. Utstyret har fulgt utviklingen i samfunnet og dyrene har kun blitt en del av teknologien, dyrevelferden blir satt i annen rekke og de spiser ikke lenger naturlig mat
La kjøttet romtempereres og fjern eventuelle blodrester med litt kjøkkenpapir. Fordel alle grønnsakene over potetene og skvis over litt sitron (bruk evt
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Pensle brødene med vann og strø på litt frø, kjerner og gryn. 2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt. La stå i romtemperatur i minimum 2 timer eller evt. Ha alle ingrediensen (utenomlitt av melet) i bakebollen med den bløtlagte del 1. 2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt
Soppstuing passer ypperlig til biff og er blitt et fast følge til helgebiffen her i gården. Er det én ting som jeg skal nevne som beste oppdagelse etter å ha gått over til lavkarbo, så er det denne soppstuingen
Ei handfull cashewnøtter og litt raspa ost er meir enn nok. Have you ever met a person, you say, ''Let's get some parfait,'' they say, ''Hello no, I don't like no parfait''
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.