Og ha gjerne på litt olje og hvitløk under grillingen. Og jeg LOVER, denne varianten kan du fint servere i jula som et GODT alternativ til den mer norske varianten
Dekk med et litt fuktig kjøkkenhandkle eller med Plastfilm. Bland mel og salt i en bolle. Oppskriften er fra den Italienske mesterkokken Gennaro Contaldo
Det er blitt så populært at vi har lagd pizza på jobb og for andre venner og familie. Mange som spør om oppskriften så vi tenkte vi kunne dele den (ja vi vet vi er litt treige
Siste munnfull før forretten var crostini med geitost fra Håøya og – nei, ikke de klassiske bruchetta-tomatbitene, men her altså sommerens norske jordbær barinert i basilicum oglitt sukker
Legg først tomatsaus, så lasagneplater, hvit saus oglitt revet ost – og slik fortsetter du til de siste lasagneplatene er på plass og husk at du avslutter med hvit saus og revet ost på toppen
Eg brukar å varme litt mjølk i ei gryte, og så ha i stappa og røre den glatt. I dag får du oppskrift på ein meir avansert italiensk variant av potetmos, med urter, parmesan, kvitlauk og olivenolje
Det er en viktig del av den norske arven og historien vår. Den fortjener å bli tatt vare på – av respekt for Helena Matea, mormor og alle de andre bakstekvinnene som har stått på lenge før oss
Jeg vet at mange av dere er litt skeptiske til selleri, og sellerien setter litt smak på suppen. Italiensk suppe med en rik kjøttkraft med tomatpure, deilige grønnsaker og noen reale smaksbomber i kjøttbolleform
Men denne retten er en av de som man får servert på en liten tallerken sammen gjerne med litt oliven, litt lekker parmaskinke, noen artisjokker og andre italienske lekkerier
Drisle over litt olivenolje, salt og pepper. Italiensk Pizza med Creme Fraiche, kokt potet, Norvegia ost ( gouda ) hakket tomat, sjampignon, reddik og salvie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.