Gresskarsuppe med kokosmelk, ingefær, chili og lime. Skrell og gulrøttene i små biter. Hakk løk, hvitløk og chili (fjern eventuelt frøene hvis du vil ha en mildere chilismak)
Gresskarsuppe har en deilig og rik smak, som også er veldig vennlig. Denne oppskriften jeg har kommet frem til er rask og enkel å lage, og passer like godt som forrett som til hovedrett
Hei og hopp. Ny uke og ny kjøttfri mandag – er dere klare. Jeg ble spurt om jeg kunne lage mer mat med veganske, proteinrike ingredienser og det er klart jeg kan
Linser på menyen - billig og sunt. Dagens middags tips er en billig middag som også er sunn. grønne linser med vossakorv/ middagspølse og en spennende topping med blant annet squash
I denne deilige suppen finner du gode grønnsaker, røde linser, kokosmelk og den er godt krydret med cayennepepper og karrypasta - tilsammen ble dette en nydelig og mettende suppe
Jeg har kjøpt ett par for mye, og lager gresskarsuppe utover november måned. Dette er suppen som vil varme deg godt inn i sjela, utover høstkvelden og helt frem mot jul
Server rykende varm linse- og kikertsuppe med et dryss sprøstekte paprikakikerter på toppen. Jeg ville teste ut en ny oppskrift som er helt uten kjøtt og fisk
Her er oppskriften på en deilig, sunn og kalorifattig høstsuppe med gresskar. chorizo, flaskegresskar, gresskar, gresskarfrø, gresskarsuppe, gulrøtter, høstmat, høstsuppe, hjemmelaget suppe, hvitløk, ingefær, kokkosmelk, kokkosmelk i gresskarsuppe, kokkosmelk i suppe, mild suppe, søtpotet, suppe, suppe med gresskar, vegetarsuppe
Jeg sjekket ut flere oppskrifter på nett, men endte med å lage en litt egen vri med lune krydder som paprika, gurkemeie og spisskummen for å piffe opp den søtlige gresskaren
Oppskrift og foto. Gresskarsuppe. Halloween er rett rundt hjørnet, og det er nok mange av oss, som om noen dager blir sittende igjen med en god del gresskarkjøtt
En enkel og sunn hverdagsrett med friske og komplekse smaker. Mange legger mye arbeid og tankevirksomhet rundt proteinet mens det mange kaller tilbehøret ofte får lite oppmerksomhet, særlig i hverdagen
Vi har satt fokus på Syria og bruker måneden til å feire det syriske kjøkken. Ikke bare med retter som syriske familier spiser hjemme eller ute – men først og fremst med retter inspirert av smakene, luktene og matkulturen man finner i dette området av verden
Jeg har alltid likt supper både som forrett, middag og kveldsmat, men det var først etter jeg begynte å eksperimentere selv at jeg virkelig fikk opp øynene for alle de gode smakene og sammensetningene man kan lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.