Linse- og gresskarsuppe
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner
  • 750 g gresskar eller søtpotet, i terninger
  • 2 +2 ss olivenolje
  • 1 løk, skrelt og grovhakket
  • 1,5 ss tomatpuré
  • 2 ts pul biber (tyrkiske chiliflak) eller vanlige chiliflak eller cayennepepper etter smak
  • 175 g (2 dl) røde linser
  • 1,2 l vann eller lys kylling- eller grønnsakskraft
  • 3 ss smør
  • 1 ts pul biber (tyrkiske chiliflak) eller 1 ts paprikapulver og en klype chiliflak eller cayennepepper
  • 1 ss finhakket bladpersille, til garnityr (kan sløyfes)
  • salt og pepper
  • 750 g gresskar eller søtpotet, i terninger
  • 2 +2 ss olivenolje
  • 1 løk, skrelt og grovhakket
  • 1,5 ss tomatpuré
  • 2 ts pul biber (tyrkiske chiliflak) eller vanlige chiliflak eller cayennepepper etter smak
  • 175 g (2 dl) røde linser
  • 1,2 l vann eller lys kylling- eller grønnsakskraft
  • 3 ss smør
  • 1 ts pul biber (tyrkiske chiliflak) eller 1 ts paprikapulver og en klype chiliflak eller cayennepepper
  • 1 ss finhakket bladpersille, til garnityr (kan sløyfes)
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.