Koke-/steketid. Krydder bruker jeg mye av, så her er det bare å kjøre på med det du liker godt. Under får du en enkel, men god fremgangsmåte som ikke krever koking, men kun en runde i blender
- ha i resten av ingrediensene (ikke kjøttdeig). - stek løk, hvitløk og gulrot blankt. Spiser du lavkarbo så steker du det som skal stekes i smør, holder du deg til et kalorifattig kosthold så bruk gjerne olje
Som oftest er de ferdigstekte, eller laget av ferdig medisterdeig. 15 minutter på 180-200 grader. Ofte når jeg er i juleselskap, så hopper jeg over medisterkaker
For de som går på lavkarbo. Når den begynner å skumme, tilsett resten av sukkeret. Klem vannet ut av gelantinplatene, smelt dem på lav varme sammen med fire spiseskjeer vann
Start og avslutt med ostesaus. Server med baguette og salat ved siden av. og hvis du har kjøttdeig av elg tilgjengelig anbefaler jeg deg at du bruker det
-). Kveldens tema og geniale idé var klekket ut av vertinnen, som p. Den ble ikke mindre flott av at nabo Kristian klarte å lede alle de frammøtte damene over i henførte sukk og høylytt smatting som varte leeenge
Prøv det som tilbehør til hamburger, tapas, grillmat, biff, kylling, pommes frites og en god dipp eller prøv min hjemmelagde burger med løkringer og bbq-saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.