noe innmat, for eksempel lever, rik på kolin, som inngår i cellemembraner (fosfatidylkolin),. jegerne selv fråtset i lever, nyrer, hjerter, fett, beinmarg og reinsdyrhoder
Jeg slipper smaken av lever, men får alt det gode den har å tilby i sin beste form. Spiser du lever, jevlig og over tid, vil jeg tro at de aller fleste næringsbrister retter seg vakkert ut- og mye raskere enn noe annet tilskudd kan gjøre
D. e. t. r. f. b. u. a. –. o. g. d. h. l. i. å. s. k. ,. v. n. y. p. m. …. 1. L. ø. j. 2. M. H. B. æ. 5. 0. R. /. E. K. -. (. ). P. F. I. G. c. 3. ×. S. Å. J. N. V. A. T. w. t g. d l
Vil du kjøpe kosttilskuddet mitt som består av lammelever, så klikk her. Jeg hamstrer både lever, hjerte og nyrer på høsten da det slaktes lam, og så fryser jeg ned i porsjoner
Vask og rens lever, kutt i biter, kjør bacon, lever i food processor med kniv (s-blad) til det blir en brun guffe , ha i resten av ingrediensene og kjør til en glatt røre, smak hvis du tør …
Baking har gitt oss mange gleder og vi må finne veientilbaketil mer bakst i hjemmet. Så får å komme igang igjen så er det verdt å mimre litt over mat som har inspirert oss mest i bloggen og tenke litt framover på hva vi har lyst til å få til
De kan til og med være hardcore veganere, og fortsatt spise disse burgerne. Jeg er opptatt av at alle skal få god mat, også vegetarianerelevene på skolen
Jeg kan ikke si at jeg er spesielt glad i lever, men er likevel en kjempestor fan. Bare så det er sagt, her snakker jeg IKKE om leverposteien de fleste har på brødskivet som er tilsatt masse unødvendig tull (sukker, hvetestivelse, hodekjøtt, konserveringsmidler, osv
En gang i blant er det lov å ta den “raske” veientil middagsbordet. ) Idag kunne vårt lille kjøkken tilby pesto-tortellini med stekt kyllingpølse og fersk parmesan
Jeg vil ikke bare ha en "tut og kjør" økt, teorien og treningsutbytte skal være tilstede. Ikke vet jeg, men jeg vet at forskning idikerer at det kan være et godt hjelpemiddel
Det er veldig greit å bare røre sammen det melet man har i skuffen og få et smakfullt brød tilbake. Utbakingen er en smal sak, godt smurt form (eller bakepapir) og øs deigen over i forma med en slikkepott
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.