- Varm blandingen til kokepunktet mens du hele tiden visper. I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt
enklere rundstykker får du ikke, og i tillegg smaker de supergodt. Noen få enkle ingredienser som de fleste har, og vips, du har ferske crispy rundstykker til helgefrokosten
Men i denne retten blir det ikke tilsatt noen ekstravagante nyheter innenfor smakløkenes verden. Uten purreløken sitter du igjen med en vassen dårlig kopi av hva som kunne vært ukas kanskje beste middag (i tilleggtil den sunneste) Her kan du ved enkle grep gjøre kjøttsuppa til grønnsakssuppe også, det eneste du trenger å gjøre er å kutte ut kjøttet
Påske kylling kaken er ferdig og klar til å spises. Dette tror jeg var sukkerbrød tilsatt kakao. Kikket gjennom litt gamle bilder og så fant jeg jammen en trinn for trinn på en påske kylling kake
Har du gulfarge blir det veldig "påskete" og fint. Til 5-6 personer. Til 5-6 personer. Deilig dessert som kan lages nesten helt ferdig dagen før, bare litt "grilling" av sukkeret gjenstår like før servering
Masse god mat og vin blei til eit lite megasjokk på vekta. Er vel ingen som klarar å sei nei til pinnekjøtt og diverse andre gode middager av forfengelige årsaker
En saftig og god kake tilpåskekaffen, men med annerledes pynt passer den når som helst. Litt fløyelsmyk krem til er deilig, men trengs selvfølgelig ikke
Bland saman alle ingrediensane og form til runde flate rundstykker med litt vann på hendene. * Eg bruker alltid Kesam original fordi eg synst den magre varianten smaker for lite og for å tilføre litt fett i baksten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.