D. e. t. r. f. b. u. a. –. o. g. d. h. l. i. å. s. k. ,. v. n. y. p. m. …. 1. L. ø. j. 2. M. H. B. æ. 5. 0. R. /. E. K. -. (. ). P. F. I. G. c. 3. ×. S. Å. J. N. V. A. T. w. t g. d l
Min mor er en mester til å hekle og har gitt ut mange heklebøker, les→ Min mor. norges hekledronning. Nå har hun selv overtatt salget av den andre boken hun ga ut "Hekling for alle" og selger den for kr 100,- + porto, så hvis du er interessert i den kan du kontakte henne på telefon 91812318
Hva er egentlig lever og hvorfor er det så innmari bra for helsa vår. Jeg spiser lever. Lever er rene supermaten, og det er noe alle burde få i seg mer av
Lever er supermat, innmat og kraft er noe av det sunneste og mest næringsrike vi kan spise. Du bør velge lever fra friske dyr, vilt, lam, økologisk kylling
De fleste forbinder lever med fløtesaus. Her er vår måte å lage lever på. Vi bruker lever av lam, ca. Leveren fryses først, og tas opp den dagen den skal brukes
En gang i blant får man lyst på kantarel, men man er ute av stand til å komme seg til skogs. På slike dager er det utrolig befriende å ha lokale grønnsakshandlere med søndagsåpent som fører kantareller
Liker du lever. Bare så det er sagt, her snakker jeg IKKE om leverposteien de fleste har på brødskivet som er tilsatt masse unødvendig tull (sukker, hvetestivelse, hodekjøtt, konserveringsmidler, osv
Fjern hinnen rundt leveren og del den i små biter. For å hindre at det blir sterk lukt i kokekaret, kan leveren kokes i sylteglass eller krukke med lokk i vannbad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.