Det føles som å være over skyene…Vel hjemme er det da herlig å komme inn i varmen, å tine frosne ansikter og rumper, og varme opp en deilig aspargessuppe, som kjærestekokken har satt sammen til oss tidligere på formiddagen
Han spurte meg om forslag til en forrett, noe som er utrolig kult. Jeg har vært så heldig å få begynne på en spennende stilling hos en av Norges største råvareimportører
Idag vil jeg vil dele denne oppskriften som er en enkel og god forrett. Så enkelt kan det gjøres til 2 forretter. *Bakes i ovnen på 180 grader til betene er møre
Denne forretten synes jeg er så god, og den serverer jeg ofte om vi har gjester. Stek på 200 grader til skivene er sprø, det tar mellom 7 og 12 minutter, så følg godt med
Til en forrett for fire personer trenger du. Før helgen var jeg på besøk hos Lommekroken på Totland hvor jeg fikk tak i egg fra fritthående høner og vaktler (jeg fikk til og med plukke de selv
I Ungarn er det nemlig ikke uvanlig (som i Frankrike) å spise tre retter til middag. Suppe er en fin måte å stille den verste middagssulten på, og er man flink til å porsjonere(noe jeg ikke er er det en fin måte å være akkurat passe skjerpet til hovedmåltidet
Den ble utviklet i England, men kom hit til landet i fjor. Jeg elsker den rett og slett og bruker den som tilbehørtil det meste, men har også prøvd den som selvstendig rett
Jeg bruker bestandig ferdikjøpt pesto til dette. Den egner seg som forrett eller på koldtbordet. ¤ Tilslutt skal du dandere en halv soltørket tomat på toppen av det hele
En enkel og god forrett eller lunsjrett er denne her med asparges og skinke, her kan du faktisk bruke både spekeskinke eller røkt kokt skinke, bare det er en skinke med litt smak, asparges er jo nydelig, men den krever litt tilbehør med smak skal den liksom komme til sin rett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.