Jeg penslet bakepapiret lett med olje, så bunnen ikke skulle sette seg fast. Jeg brukte magerkesam blandet med purreløk, frisk oregano og en klype salt
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Pizza med kjøttdeig, løk,sjampinjong, bacon og pepperoni. Eneste rådet jeg vil komme med er å steke soppen, hvitløk og løken i en liten stekepanne for seg selv
Ha i eggene, og bland de godt inn med en håndvisper, eller bruk kjøkkenmaskin. I starten ser deigen ganske flytende ut, men etter et par minutter med kraftig blanding blir det en smidig og god deig
Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren. Sørg for at det ikke kommer noe plomme i eggehviten, ellers blir det dårlig med stivpisking
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Du kan lage samme kaken med lys el mørk kokesjokolade, men da er den ikke lenger lavkarbo. Med sukkererstatning må du piske litt lenger enn med vanlig sukker for å få eggedosis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.