Bollene er lavkarbo, så de er altså sukkerfrie ogglutenfrie. Pisk sammen eggerstatningog sukrin. De ble veldig gode, og jeg fikk brukt opp en del resten jeg hadde i skapene
Visp dette til eggedosis, og bland så forsiktig i melblandingen. Jeg planlegger å bake den i jula, så greit å få testet den ut et par ganger i forveien
glutenfri, Lavkarbo, melkefri, utenegg Til ca. Etter at jeg tok matintoleransetesten hos eksaktmat har jeg stort sett spist knekkebrød, for de oppskriftene jeg hadde på brød og rundstykker inneholdt jo egg alle sammen, men nå har jeg endelig funnet en oppskrift på rundstykker utenegg som er gode og mettende
Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Visp eggehviterog sukrin stivt. mai-kake er i boks, og denne er så god. Er sent ute igjen med å legge ut oppskriften dessverre, men håper dere rekker å lage den til i morgen,
Litt før jul fant jeg oppskrift på lavkarbo punsjboller, og de har blitt laget mange ganger etterpå for å si det sånn, med små justeringer underveis, til jeg fikk den riktige smaken, konsistensen og sødmen
I dag har jeg vært effektiv på kjøkkenet, har laget både sitronfromasj, knekkebrød og så prøvde jeg meg på denne nye oppskriften på sjokoladekjeks, kjempegode ble de
150 g margarin uten melk/salt. Smelt smør og bland med melken, skal ha temperatur på ca 37 grader. Bland det tørre, hold igjen litt me… 150 g margarin uten melk
Bland først eggene med saltet så ha i resten av det våte ingrediensane olje, vatn og gullerøtter. Eg tenkte dokke kunne få oppskrifta til ditte gode lavkarbo brødet uten melk oggluten
Denne suppen blir du garantert mett av, og litt svett på nesa, for den er ganske så ”hot”, og så smaker den så nydelig at jeg føler meg sikker på at du vil lage den igjen og igjen…
1) Smelt smør og bland i fløten - la det avkjøle. 4) Elt deigen forsiktig sammen og la den stå i kjøleskapet til dagen etter. 2) Deigen faller fra hverandre hvis den blir for varm, så ta litt og litt fra kjøleskapet. 3) Bruk kokosmel på kjevlen og lag former. 5) Prosessen med å lage kakene er litt klønete, til slutt laget jeg ett og ett hjerte
Dette skulle da være en sjokoladekake som måtte være uten melk, uteneggogglutenfri. Denne kaken har finpusset en del ganger slik at både smaken og konsistensen blir bra
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.