Langtidsstekt lammelår
Furkunnjmat | Enkelt og ekte
Furkunnjmat | Enkelt og ekte
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 personer
  • 2,5 kg lammelår
  • 1 dl olje
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 kvaster fesk rosmarin (du kan også bruke tørka rosmarin, et par ts.)
  • 4 fedd hvitløk
  • 250 grader La steke i ca 10 minutter på denne temperaturen slik at du får en stekeskorpe på kjøttet. Sett ned varmen på ca 150 grader og legg alufolie over langpanna. Du kan gjerne tilsette 0,5 l vann samtidig, dette slik at det ikke koker tørt. Pass på at det er væske i langpanna under hele stekinga, dette blir fin sjy til å lage saus av.
  • 2 dl vann
  • 1 dl fløte
  • 2-3 ss brun maisenna jevning
  • 3-4 skiver brunost/geitost
  • 2 ss rognebærgele/ripsgele (bruk tyttebærsyltetøy hvis du ikke har noe annet)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.