Det har blitt en del gryter her i huset, og jeg har virkelig fått smaken på det. Det er lett å lage, for du trenger bare å hakke, krydre, steke og så lar du det koke i et par timer mens du gjør noe annet i mens
Denne deilige langtidskokte tomatsausen egner seg veldig godt både til pastaretter og pizza. Jeg laget en stor porsjon som jeg har brukt over flere dager til forskjellige middager
1 flaske rødvin, eller 3,5 dl rødvin og 3,5 dl oksekraft. 3,5 dl oksekraft. Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon
4 dl sky eller oksekraft. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
2 dl oksekraft (vann/terning). 2 dl oksekraft. Putter du nok godsaker i en gryte blir det godt, så her har jeg puttet i en masse av de beste jeg kunne finne
1 dl god kjøttkraft/buljong (for eks Jacobs oksekraft, eller Knorrs fond du chef). 1 dl god kjøttkraft/buljong (for eks Jacobs oksekraft, eller Knorrs fond du chef)
Vinen og oksekraften skal kokes godt inn, det vil si koke på sterk varme (min fosskokte mens jeg puslet med andre ting,ulig det er maltraktering av vin)
3 dl Oksekraft. 3 dl Oksekraft. Kalv er et utrolig godt kjøtt, og blir alltid mørt og godt. Det er bra å se at tilgjengeligheten av kalvekjøtt begynner å bli bedre i dagligvarebutikkene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.