Langtidskokt oksekraft
food is my religion! | - inne og ute i Bergen by
food is my religion! | - inne og ute i Bergen by
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 døgn Den ferdige kraften har vi i bokser og glass som vi fryser ned slik at vi alltid har kraft tilgjengelig til supper og sauser
  • 2,5 kg margbein
  • 1 oksehale
  • 0,5 – 1 dl rødvinseddik
  • 7 liter vann (nok til å dekke kjøttet og litt til)
  • 2 laubærblad
  • noen hele pepperkorn
  • grønnsaker, f.eks. 2-3 gulrøtter, 1/2 purre, 1 hvitløk, noen selleristenger, et stykke sellerirot og/eller noen vårløk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.