Legg bakepapir på ei langpannebrød, og tøm deigen utover brettet og bre den utover. Italiensk lanpannebrød, eller foccacia som det også kalles, er perfekt tilbehør til tapas, supper, lasagne og mye mer
Oppskriften er hentet fra en av Hexeberg sine bøker, Frisk med lavkarbo. Et veldig godt alternativ til knekkebrødene jeg har laget for å få litt variasjon
Setter deigen på morraen - glemmer den i noen timer, også steker jeg langpannebrødet på kvelden. Tenker du at dette blir litt mye har jeg oppskriften på et tradisjonelt langpannebrød HER Hvis du vil lagre dette innlegget direkte på mobilen din kan du bruke gratis appen bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Server gjerne med en bit langpannebrød. Denne suppen blir du garantert mett av, og litt svett på nesa, for den er ganske så ”hot”, og så smaker den så nydelig at jeg føler meg sikker på at du vil lage den igjen og igjen…
Jeg hadde planer om å lage et «langpannebrød», men så ombestemte jeg meg og brukte noen gamle former brukt til å lage karamellpudding i i håp om å få et mer «baguettlignende brød» (ikke på smak og konsistens, men utseendemessig)
Nypepulver - Super C- vitamin kildeLinfrø, solsikkekjerner, sesamfrøJeg har ikke en eksakt oppskrift på mitt langpannebrød men lager en røre som ligner en tykk vaffelrøre
Og ettersom søndag har blitt fast bakedag her i huset, så kastet jeg meg rundt å begynte å bake langpannebrød og cookies, mens jeg sendte min kjære ut for å handle salat til å ha til dagens utelunsj
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.