Å bake kaker, hvetebakst og brød selv tar ikke så lang tid, og det er heller ikke vanskelig. Det er en god følelse når duften av nybakt sprer seg ut i huset
Bland sammen hvetemelet, bakepulver, salt og sukker (evt honning). Camilla♥ 225 g hvetemel. Nybakte scones til frokost er en perfekt start på dagen, og her kommer en god oppskrift jeg gjerne vil dere med dere
Laget av brødmiksen med sesam og havre. Passer perfekt med både salt og søtt pålegg, jeg spiste et par skiver med både smør, ost og paprika, og sukkerfritt sjokoladepålegg
Oppskriften er hentet fra en av Hexeberg sine bøker, Frisk med lavkarbo. Et veldig godt alternativ til knekkebrødene jeg har laget for å få litt variasjon
Da jeg sto der og skulle forme til rundstykker, merket jeg at det orket jeg ikke der og da, så jeg slengte hele deigen i en langpanne og steikte den hel
Rucculasalat. Start med å ha ruccula i en skål. Rør rundt så smakene blander seg. Ta den varme nybakte skiven av herlig focaccia og smør på et lite lag smør
Hver mandag etter at de store barna har vært på trening har vi rundstykkekvelds, da lager vi kakao, setter frem litt godt pålegg og baker rundstykker, dette er en veldig koselig start på en ofte hektisk uke
Så da ble det til at jeg lagde gule aniskringler. Elt deigen og la heve til dobbel størrelse. Elt så ut deigen og trill ut kringler (lag en pølse, hvor du trekker hver ende mot midten, så blir det en kringle)
Bland sammen mel, salt og sukker. Nystekt horn med masse smør og hjemmelaget jordbærsyltetøy. Ha 2 dl melk i et desiliter mål og fyll på med 2 dl varmt vann, da blir blandingen lunken. Bland gjæren i den lunkne vesken og pisk inn 2 egg. Bland sammen alt, og la deigen heve i ca 1 time. La hornene etterheve under klede i 20 minutter. 2 dl melk i et desiliter mål og fyll på med 2 dl varmt vann, da blir blandingen lunken. Bland gjæren i den lunkne vesken og pisk inn 2 egg Bland sammen alt, og la deigen heve i ca 1 time
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.