Lammestek i påsken?
Balsam for sjelen
Balsam for sjelen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 29. mars 2012
  •  
  • Lammestek med sprøbakte poteter og ovnsbakte grønnsaker, 4 porsjoner Ingredienser til steken og grønnsakene
  • 1 ferdig surret lammestek, ca. 1-1,5 kg 2 ss smør til bruning
  • 4 store gulrøtter
  • 1 sitron
  • 4 hele kinesiske hvitløk eller 8-10 fedd vanlig hvitløk
  • 1 gul løk
  • 1 sjalottløk
  • 1 rødløk
  • små, søte tomater på stilk
  • 4 stilker frisk rosmarin
  • 2 dl vann
  • 3-4 ss olje
  • salt, pepper
  •  
  • Sprøbakte poteter
  • 10 store poteter, skrelt og delt i 2
  • 4 ss god olivenolje som tåler varmebehandling
  • flaksalt
  • pepper
  • 2 stilker frisk rosmarin
  • Saus
  • 3 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 8 dl stekekraft
  • 3-4 ss solbærsirup
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ts sukker
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • salt, pepper og hvitløkspepper
  •  
  • Mynteyoghurt
  • En neve finhakkete mynteblader
  • 1/2 beger matlagingsyoghurt
  • 1 fedd presset hvitløk
  • noen dråper sitronsaft
  • 1 ts olivenolje
  • 1 ts sukker
  • salt, pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.