Lammekoteletter med hvitløksaus, bakte tomater og ovnstekte potetbåter
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4-6 : doble lammekoteletter
  • olje + smør til steking
  • Salt og pepper
  • Hvitløkssaus
  • 4-5 fedd hvitløk
  • 2-3 ss smør
  • 2 stk salte ansjosfileter eller ;1; ss finhakket kapers
  • ;1 1/2; dl kalvefond utblandet (flytende buljong fra flaske)
  • 1 ss frisk finhakket rosmarin eller 1 ts knust og tørket
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 ts soyasaus
  • Fylte tomater
  • 4 tomater
  • 1 sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 ss hakkede valnøtter
  • 1 ss malt brød/griljermel
  • 1/2 dl hakket persille
  • Salt og pepper
  • Revet parmesanost
  • Olivenolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.