Klassisk lammefrikassé. Sesongen for ferskt lammekjøtt er kort, så vi må benytte anledningen til å lage lammefrikassé, en kjempegod søndagsmiddag som får meg til å minnes maten mommo laget
Lammefrikasse smaker alltid like godt og spesielt god blir lammefrikasse når den er spekket med masser av høstens gode ferske grønnsaker, da er den en fryd for både øyne og gane
Lammefrikassé har nesten blitt fast søndagsmiddag når jeg besøker mamma og pappa på Randaberg. Denne oppskriften er på lammefrikassé i gryte, en perfekt middag nå i lammesesongen
Jeg er veldig glad i frikasse, bådelammefrikasse og hønsefrikkase. Noen ganger , når jeg ikke har så godt tid, lage jeg bollefrikasse, altså med farsedeig istedet for annet kjøtt
Det er liksom Får-i-kål jeg først tenker på når det norske lammekjøttet kommer i butikkene, ikke så rart egentlig det er jo nydelig mat da, og mange inklusiv meg sin livrett
Når man snakker om høstens lammefrikassé, blir alle litt møre i blikket. Dette er skikkelig helgemat. Kjøttet skal stelles godt med, så lammekjøttet blir så delikat og skjønt som bare dét
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.