Lammefrikassé
#nammis
#nammis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 pers
  • Cirka 2 kg lammekjøtt (jeg kjøpte ferskt fårikålkjøtt – men vær nøye i butikken: velg riktig pakke slik at du får masse kjøtt og lite bein og fett
  • 2-3 liter vann (nok til å dekke kjøttet i gryten)
  • 1 løk 3 laurbærblad
  • 1 ts salt
  • 1 ss hele pepperkorn
  • 100 gram smør
  • 100 gram mel
  • 3 dl fløte
  • 2 dl melk (helst h-melk)
  • ½ ts malt pepper
  • 250 gr gulrot, kappet i skiver
  • 250 gr kålerabi/kålrot, kappet i strimler
  • 200 gram sellerirot, kappet i strimler
  • 2 purreløk (kun det hvite), kappet i skivet

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.