Palmesøndag markerer den offisielle starten på påskehøytiden for de fleste folk. Noen av oss må jobbe noen dager til før vi kan legge ned pennen og offisielt nyte påsken, enten om det skulle være på fjellet eller i byen
Mine barn er glad i lammecarré, de liker å holde i beinet og gnage av det møre og smakfulle kjøttet. Men de liker ikke å tygge i «rått» kjøtt, derfor deler jeg carréen i individuelle bein og steker dem slik at hver bit har en stekeskorpe
La kjøttet ligge fremme en times tid slik at det får romtemperatur. Sett stekeovnen på 150 grader. Skrell og del gulrot, kålrot og sellerirot i tynne staver (som grove fyrstikker), del selleriroten i skiver og del skivene i fire, og del løken i 8 båter
Lam er egentlig godt hele året, og carré er absolutt ikke det dårligste stykket å tilberede. Kamskjell er heller ikke vondt, og det passer godt sammen med det sarte fine lammekjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.