Til 4 personer. Paibunn ღ☼150 gr. smør200 gr. hvetemel 2ss vann. Smuldre smør og mel. Tilsett 2ss kaldt vann og elt deigen til alt er blandet og deigen myk og smidig
Laksepai med masse fyll er en av mine hverdagsfavoritter. Denne paien er mild og god på smak, men man kan selvsagt tilsette spennende krydder for å variere den
Laksepai med røkelaks. Laksepai med røkelaks. Her kommer mitt forslag til ukesmeny for uke 52 & uke 1. Link til oppskrifter ligger under bildet av retten
Om du kaller det laksepai eller lakseterte er så og si det samme, det smaker like godt. Pai kan man ikke få nok, så jeg slenger ut enda en oppskrift med dette
Posted by Torill Anita. Tweet. Da jeg laget denne paien i helgen var det mest for å få brukt opp rester. Men da jeg spiste den fikk jeg virkelig en ny favoritt, denne er intet mindre enn knallgod
Smuldre smør og mel, gjerne i en matprosessor. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La eventuelt deigen stå kaldt 1/2-1 time for å kjevle den ut eller du kan trykke den direkte ut i paiformen
Men all sunn fornuft tilseier at det er ein laksepai som ikkje skal steikast. Laksepai. Når eg skriv om mat samlar eg inspirasjon herfrå og derfrå, og dermed endar eg opp med masse oppskrifter som eg ikkje heilt veit opphavet til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.