Legg på laksefilet, krydre med litt salt, dryss over littpersilleogskvis over littsitronsaft. Jeg spiste en pakke, men min bedre halvdel spiste tre laksepakker
Jeg bruker Ultra pro til Tupperware, men du kan også bruke en ildfastform. Salt og pepper. Legg lapskausblandingeni bunn av formen med laksefileter på toppen
lakssukkererterpurrerødløktimiankremost med urtermaldonsalt ogsitronpepperSkjærfiskog grønnsaker i passende biterog legg på folie som du har lagt en klatt smør eller noen dråper olivenolje på
I dag ble det sprøstekt lakefileter med ovnsstekte rotgrønnsakerog potetmos. Start med å ta fisken ut av kjøleskapet og la den liggei romtemperatur mens du skjærer opp grønnsakene
Kutt opp paprika, løk, vårløk, tomater ogbabymais. Til denne oppskriften trenger du aluminiumsfolie. Ha alle de kuttede grønnsakene i en bakebolle og vend inn soyasausen
4 laksefileter0,5 dl hakket dill0,5 dl hakket basilikum0,5 dl hakket gressløk1 dl strøbrød1 ss dijonsennep1 dl rapsolje8 poteter1 pastinakk2 gulrøtter0,5 kålrotSaus. 3 dl tyrkiskyoghurt150 g fetaostSkrell røttene og skjær i staverBland med 2 ss av oljen, og krydre med salt og pepperLegg på en stekeplate og stek på 225 grader i 30 minutterBland urter med strøbrød, sennep og resten av oljenKrydre laksefiletene med salt og pepper, og fordel urteblandingen overStek fiskeni ovnen i ca 7 minutterBland fetaost ogyoghurt, smak til med salt og pepper, og server ved siden av 4 laksefilet. 0,5 dl hakket dill. 0,5 dl hakket basilikum. 1 ss dijonsennep. 1 pastinakk
legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen. skrell potetene og kok dem møre/ eller bruk gårsdagens middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.