Laks med ingefær og kokos
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 4 personer
  • 4 stykker laksefilet uten skinn (hver bit må være ca 200 g)
  • 1- 2 ts karrypasta (grønn eller rød, går bra begge deler)
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 5- 6 skiver lime (eller du kan bruke limeblader eller sitrongress)
  • 1 boks kokosmelk (4 dl)
  • 2-3 ts fiskesaus eller soyasaus
  • Finhakket chili, sånn ca 1/2 - 1 chili (fjern frøene som ligger inni)
  • 1 brokkoli i små biter
  • Til servering: Frisk koriander og limesaft
  •  
  • Dette kan du gjøre dagen før (men bevares, du kan gjøre det en halvtime før middagen også)
  • ¤ Legg fiskestykkene i en ildfast form. Du behøver ikke smøre den.
  • ¤ Smør karrypasta og revet ingefær på fiskestykkene.
  • ¤ Skjær limen i skiver og legg skivene over eller innimellom fiskebitene.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.