Har brukt den som oppslagsverk for diverse oppskrifter, og nå begynte jeg savne selve bloggingen, det å skrive noen ord og komme i kontakt med mange hyggelig nye mennesker
En deilig fiskerett som er god å servere i helgen, enten med eller uten gjester. Krydre med skjærgårdskrydder og legg til sideSnitt purre, chili og hvitløk
Kok opp vann med edikk og litt salt. Gårsdagens enkle kveldsrett var grønne linser fra Puy, eddiksyltet rødløk og tynne strimler av fiskehandlerens røkelaks
påsken er en tid hvor man som oftest koser seg med litt ekstra god mat og drikke. ta den ferdigkokte steken opp av "badekaret" og pakk den godt inn i aluminiumsfolie
Men her skal jeg bruke litt billigere varianter med lodderogn, røkelaks og andre godbiter. Man kan også bruke sild, rakfisk, rå laks, gravet laks eller kveite osv
Stek flyndrefiletene i godtmed smør, da blir de best. Denne fiskeretten er så god at den passer både for hverdag og fest, og datteren min laget den nesten alene (med litt veiledning fra meg) så den er ikke så vanskelig heller
Med diverse godsaker til blir det reneste søndagsmiddagen. Tilsett honning og bland det godt sammen. Legg maten opp på tallerkener med hjertesalat underst, så en søtpotetskive og fiskepuddingen øverst
Det tar litt tid -og det er litt arbeid med retten, men resultatet blir veldig godt ♫. Jeg serverte oksesteken med perfekt kokte mandelpoteter, pannestekte gulrøtter, butterdeig med soppstuing og peppersaus med grønn pepper ✿
Bruk av finbakstmel gir imidlertid en suveren deig som jeg liker veldig godt å jobbe med. I tillegg er de enkle å lage og minner på mange måter om brioche med redusert fettmengde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.