Jeg har bare prøvd denne retten medlaks, men denne tror jeg vil smake godt ogsåmedhvitfisk f. Skru ned varmen og tøm over Creme Fraicheog Mango Chutney
Kutt løken iskiverog skjær lakseninogenlundelike stykker og krydre den medlittsitronpepper. Start med å steke løken ilitt olje til den blir myk og blank
Del opp laksenifire stykker og krydre godt med salt ogsitronpepper. Laks er minfavoritt når det kommer tilfisk, men det blir desverre alt for skjelden at jeg lager det
Server med creme frâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
Skjær lakseni passende biterog stek den i pannen. Tilsett Creme Fraicheog la det koke sammen. Kutt opp purre, legg den i bolle med kaldt vann, da fjernes all grus og andre ulumskheter
Server med creme frâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
Smør dette utover pizzabunnen Stek kyllingog bacon i stekepanna før du legger dette på pizzaen. PizzabunnPizzasaus1 beger creme fraiche1/2 - 3/4 finhakket rød chili1/2finhakkethvitløktimiansaltogpepperPizzafyll3kyllingfileteribiter eller kyllingkjøttdeig100 g bacon ibiter1 rødløk i båtercherrytomater delt iskiverhakketbasilikumrevet ost Bland ingrediensenetilpizzasausen først, smak tilmed salt, pepper ogtimian. Fyll deretter på med tomat, løk, basilikumog ostStek ved ca 225 grader i 25- 30 minutterPizzasaus. 1 beger creme fraiche. 1/2 - 3/4 finhakket rød chili. 1/2 finhakkethvitløk. 3 kyllingfileter. 100 g bacon ibiter. 1 rødløk i båter
smak tilmed salt og pepper. smelt smør i en kasserolle ogtilsettfinhakket løk. smør en ildfast form å legg ifiletene, viss du vill kan du kryddre medsitronpepper
Jeg fikk smaksprøve av laks stekt/kokt i Creme Fraichemed en dæsj soyasausi på Meny en gang. i stekepannen, før jeg skrudde på varmen og surret dette litt sammen med avocado, spinat, vårløk ogpinjekjerner
Hell ihvitvinog vann, smuldre ifiskebulongterningog rør inn creme fraiche. ett creme fraiche. En veldig god lakserettmedlittsyrligsaus, en lakserett som lages på kort tidog den lages kun på stekepannen, enklere blir det ikke
Laksen ble servert med kokt spelt og resten av den hjemmelagde salsaen min. Det burde ikke være vanskelig, for laksen kan både spisesog brukes til mye forskjellig
Hell sauseni en ildfast form, legg laksen uten skinnisausen. av laks. Når jeg vil gjøre matlagingen ekstra lettvint kjøper jeg ofte bønner, linser eller erter på boks, ogkombinerer det med kjøtt eller fisk av ulike slag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.